Atrium op deze website

De website van Grasboom Hilversum Binnendoor is uitgebreid met het Atrium.

Het Atrium is het digitale ‘binnenplein’ van ons wooninitiatief en is toegankelijk voor bewoners, ouders-familie en het begeleidingsteam.

Het is een gebruiksvriendelijk communicatieplatform voor iedereen die direct betrokken is. Nadat je bent ingelogd kun je in een besloten omgeving specifieke informatie vinden over ons wooninitiatief.

Je kunt er bijvoorbeeld informatie vinden over de appartementen; de huur; het woon-ABC; contactgegevens; online weekrooster, wie-doet-wat; reglementen; activiteiten; nieuwsbrieven; smoelenboek; foto galerij; enz.

Ook kun je verhalen of ervaringen delen die interessant zijn; bijvoorbeeld over je verhuizing; je huisdier; een hobby of andere wetenswaardigheden die wilt delen. Kortom jullie bepalen zelf waar behoefte aan is en wat je graag zou willen delen.

In het Atrium zal er gaandeweg meer informatie over ons project beschikbaar komen en is er altijd ruimte voor nieuwe ideeën en invullingen.

Voor bewoners, ouders/naastbetrokkenen en begeleiders van Grasboom Binnendoor is het mogelijk alvast een inlogaccount aan te maken voor Atrium.

Zie ook op De Grasboom: Account aanvragen

In de menubalk verschijnt binnenkort een nieuw item namelijk ‘inloggen Atrium’ waar je alvast een beetje kunt rondkijken, zodra je persoonlijke inloggegevens hebt ontvangen